NECESSITA un advocat de privadesa?
PREGUNTEU ASSISTÈNCIA JURÍDICA

ELS NOSTRES ADVOCATS SÓN ESPECIALISTES EN EL DRET DE LA DUTXA

Revisat Clar.

Revisat Personal i de fàcil accés.

Revisat Els teus interessos primer.

Fàcilment accessible

Fàcilment accessible

Law & More està disponible de dilluns a divendres
de 08:00 a 22:00 i els caps de setmana de 09:00 a 17:00

Bona i ràpida comunicació

Bona i ràpida comunicació

Els nostres advocats escolten el vostre cas i es presenten
amb un pla d’acció adequat

Enfocament personal

Enfocament personal

El nostre mètode de treball garanteix que el 100% dels nostres clients
recomanar-nos i que estem valorats de mitjana amb un 9.4

/
Advocat de privadesa
/

Advocat de privadesa

La privadesa és un dret fonamental i permet tant a persones com a empreses controlar les seves dades.

menú ràpid

A causa de l'augment de les lleis i regulacions europees i nacionals i els estrictes controls sobre el compliment dels supervisors, les empreses i les institucions gairebé no poden ignorar les lleis de privadesa en l'actualitat. L’exemple més conegut de legislació i regulacions que gairebé totes les empreses o institucions han de complir és el Reglament general de protecció de dades (GDPR) que va entrar en vigor a tota la Unió Europea. Als Països Baixos, s’estableixen normes addicionals a la Llei d’implantació de GDPR (UAVG). El nucli de GDPR i UAVG rau en el fet que tota empresa o institució que processi dades personals ha de manejar aquestes dades personals amb cura i de manera transparent.

Tot i que la prova de la vostra empresa GDPR és molt important, legalment és complexa. Tant si es tracta de dades de clients, dades de personal o dades de tercers, GDPR estableix requisits estrictes pel que fa al tractament de dades personals i també reforça els drets de les persones les dades de les quals són processades. Law & More els advocats són conscients de totes les novetats en matèria de llei de privadesa (en constant canvi). Els nostres advocats aprofundeixen en la manera de gestionar les dades personals i assenyalen els processos interns i el processament de dades. Els nostres advocats també comproven fins a quin punt la vostra empresa està suficientment estructurada d’acord amb la legislació aplicable d’AVG i quines són les possibles millores. D’aquestes maneres, Law & More es complau en ajudar-vos a mantenir la vostra organització a prova de GDPR.

"Durant la presentació em va quedar clar immediatament
que Law & More té un pla clar
d'acció"

Àmbit d'aplicació i supervisió

El GDPR s'aplica a totes les organitzacions que processen dades personals. Quan la vostra empresa recopila dades amb les quals es pot identificar una persona, la vostra empresa té a veure amb el GDPR. A més, les dades personals es processen quan, per exemple, es manté l’administració de nòmines dels vostres empleats, es registren cites amb els clients o s’intercanvien dades de la salut. També podeu pensar en les situacions següents: realitzar activitats de màrqueting o mesurar o registrar la productivitat dels empleats o l'ús de l'ordinador. Tenint en compte les qüestions anteriors, és inevitable que la vostra empresa hagi de fer front a la legislació de privadesa.

Als Països Baixos, el principi bàsic és que cal confiar en empreses i institucions per manejar les seves dades amb cura. Al cap i a la fi, a la nostra societat actual, la digitalització juga un paper cada cop més important i implica processar dades de forma digital. Això pot comportar greus riscos per a la protecció de la nostra privadesa. És per això que el supervisor de privadesa holandès, l'Autoritat holandesa de protecció de dades (AP), té competències de control i execució àmplia. Si la vostra empresa no compleix la legislació aplicable de GDPR, arrisca ràpidament una comanda subjecta a pagaments de penalitzacions periòdiques o a una multa substancial, que pot ascendir fins a vint milions d'euros. A més, en cas d’ús descuidat de dades de caràcter personal, la vostra empresa ha de tenir en compte possibles accions de mala publicitat i indemnització per part de les víctimes.

El que diuen els nostres clients sobre nosaltres

Enfocament adequat

Tom Meevis va estar involucrat en el cas durant tot el temps, i ell va respondre de manera ràpida i clara a totes les preguntes que hi havia per part meva. Sens dubte, recomanaré l'empresa (i Tom Meevis en particular) a amics, familiars i socis de negocis.

10
Mieke
Hoogeloon

Els nostres advocats de privadesa estan preparats per ajudar-vos:

oficina Law & More

Llei de privadesaPolítica de privadesa i inventari

Per evitar conseqüències o mesures tan importants per part del supervisor, és important que la vostra empresa o institucions tinguin una política de privadesa per complir amb GDPR. Abans d’elaborar una política de privadesa, és important inventariar com fa la vostra empresa o institució en el context de la privadesa. Per això Law & More ha elaborat el següent pla pas a pas:

Pas 1: Identifiqueu quines dades personals processeu
Pas 2: Determinar la finalitat i la base del tractament de dades
Pas 3: Determineu com es garanteixen els drets de les persones afectades
Pas 4: Avaluar si sol·liciteu, rebreu i registreu permís
Pas 5: Determineu si esteu obligats a realitzar una avaluació d’impacte de protecció de dades
Pas 6: Determinar si ha de nomenar un responsable de protecció de dades
Pas 7: Determineu com tracta la vostra empresa amb les filtracions de dades i l’obligació d’informar
Pas 8: Comproveu els acords del processador
Pas 9: Determineu quin supervisor pertany a la vostra organització

Quan hagueu realitzat aquesta anàlisi, és possible determinar quins riscos d'incompliment de la legislació de privadesa sorgeixen dins de la vostra empresa. Això també es pot anticipar a la vostra política de privadesa. Busques suport en aquest procés? Siusplau contacta Law & More. Els nostres advocats són experts en l’àmbit del dret de privacitat i poden ajudar la vostra empresa o institució amb els següents serveis:

  • Assessorament i resposta a les vostres preguntes legals: per exemple, quan hi ha una violació de dades i com ho feu?
  • Analitzar el tractament de les vostres dades en funció dels objectius i principis del GDPR i determinar riscos específics: la vostra empresa o institució compleix el GDPR i quines mesures legals encara heu de prendre?
  • Preparar i revisar documents, com ara la vostra política de privadesa o els acords del processador.
  • Realització d'Avaluacions d'Impacte de Protecció de Dades.
  • Assistència en procediments judicials i processos d'execució per part de l'AP.

Reglament general de protecció de dades (GDPR)

La protecció dels drets de privacitat esdevé cada vegada més important a la nostra societat actual. Això es pot atribuir, en bona part, a la digitalització, un desenvolupament en què la informació es processa més sovint de forma digital. Malauradament, la digitalització també comporta riscos. Per tal de salvaguardar la nostra privadesa, s’estableixen normes de privacitat.

En aquests moments, la llei de privadesa pateix una transformació important que es deriva de la implementació del GDPR. Amb l'establiment del GDPR, tota la Unió Europea estarà subjecta a la mateixa legislació de privadesa. Això afecta molt a les empreses, ja que hauran de fer front a requisits més estrictes en matèria de protecció de dades. El GDPR millora la posició dels interessats atorgant-los nous drets i reforçant els seus drets establerts. A més, les organitzacions que tracten dades personals tindran més obligacions. És important que les corporacions es preparin per aquest canvi, tant més que les sancions per incompliment del GDPR també seran més estrictes.

Necessiteu assessorament sobre la transició al GDPR? Voleu fer un control de conformitat per assegurar-vos que la vostra empresa compleix els requisits derivats del GDPR? O us preocupa que la protecció de les vostres dades personals sigui inadequada? Law & More té un ampli coneixement sobre el dret de privacitat i us ajudarà a estructurar la vostra organització de manera que compleixi el GDPR.

Voleu saber què? Law & More pot fer per vostè com a bufet d'advocats a Eindhoven Amsterdam?
Després contacteu amb nosaltres al telèfon +31 40 369 06 80 o envieu un correu electrònic a:
mr. Tom Meevis, advocat a Law & More - [protegit per correu electrònic]
senyor Maxim Hodak, advocat de & More - [protegit per correu electrònic]

Configuració de privacitat
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència mentre utilitzeu el nostre lloc web. Si utilitzeu els nostres serveis mitjançant un navegador, podeu restringir, bloquejar o eliminar les cookies mitjançant la configuració del navegador web. També fem servir continguts i scripts de tercers que poden utilitzar tecnologies de seguiment. A continuació, podeu proporcionar el vostre consentiment de manera selectiva per permetre aquestes insercions de tercers. Per obtenir informació completa sobre les cookies que fem servir, les dades que recopilem i com les processem, consulteu la nostra Política de privacitat
Law & More B.V.